Tehnologija SAMSUNG LINDY

Uskoro nam dolazi nasljednik simpatičnog Corbyja

  • Autor: B. R.
  • 22.12.2009 13:23:39
  • 22.12.2009 11:01:24

Samsung Corby izuzetno je zanimljiv uređaj namijenjen mlađim korisnicima, a koji im omogućuje jednostavan pristup omiljenim društvenim mrežama i sličnim servisima. Sada Samsung najavljuje njegova nasljednika

Službeni Samsungov tabor ne navodi da se ovdje radi o nasljedniku ranijeg modela Corby, no sudeći prema dizajnu te tehničkim podacima lako je zaključiti na uspjeh kojeg modela se oslanja novi mobitel naziva Lindy, potpune oznake M5650.

Samsung Lindy će navodno sadržavati sve karakteristike pristupa društvenim mrežama prisutne u Corbyju, no uz dodatak nešto boljih multimedijskih mogućnosti. Štoviše, multimedija je, izgleda, i osnovna snaga ovog uređaja s obzirom na to da je Samsung na prednju stranu uređaja upakirao pripadajuće multimedijske tipke.

Od ostalog navodimo da Samsung Lindy sadrži 2,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir, tromegapikselnu kameru, mogućnost obavljanje videotelefonije, prijema FM radijskog prijenosa te reprodukcije sve sile multimedijskih datoteka, 50 MB podatkovnog prostora koji je moguće proširiti pripadajućom memorijskom karticom formata MicroSD, a mobitel pripada u kategoriju 3G uređaja.

Samsung Lindy trebao bi se na europskom tlu pojaviti početkom sljedeće godine.

www.samsungmobile.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još