Tehnologija SPF7010

Novi digitalni okvir za slike iz Philipsa

  • Autor: tportal.hr
  • 22.12.2009 9:28:35
  • 22.12.2009 6:51:06

Philipsov novi digitalni okvir za fotografije SPF7010 karakterizira prisutnost Bluetooth tehnologije, čime je prebacivanje fotografija na uređaj dodatno olakšano

Visokokvalitetni ekran od 10 inča sa sučeljem osjetljivim na dodir omogućuje brzi odabir fotografija, videa ili glazbe spremljenih u ugrađenoj memoriji uređaja od 1 GB. Kako fotografije ne bi nikada izblijedjele, Philipsov digitalni okvir koristi tehnologiju imagen Pro koja analizira fotografije te prilagođava i poboljšava kontrast i boje čineći sliku jasnom i bez titranja.

Digitalni okvir sve fotografije automatski prilagođava okviru i rotira ih ovisno o njegovom položaju kako bi uvijek imali najbolji pogled na najdraže uspomene. Za fotografije koje su manjih dimenzija, Philipsov digitalni okvir koristi tehnologiju RadiantColor koja produžuje boju s ruba slike do okvira kako bi se izbjegle crne trake oko fotografije.

Prikazivanje pojedinačnih fotografija ili slideshowa moguće je i direktno putem USB priključka ili memorijske kartice.

Novi digitalni okvir dizajniran je u skladu s Philipsovim eko standardima bez uporabe štetnih materijala i s mogućnošću recikliranja kako bi se minimalizirao negativan utjecaj na okoliš i ostvarila ušteda energije. Ušteda čak jedne trećine električne energije osigurana je ugradnjom inovativnog Smart Power Pro senzora koji automatski uključuje i isključuje digitalni okvir prema svjetlosnim uvjetima u prostoriji.

Novi Philipsov digitalni okvir za fotografije može se nabaviti po cijeni od 1.469,00 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još