Tehnologija SUSAN BOYLE NAJGLEDANIJA

Što nas je ove godine oduševilo na YouTubeu?

  • Autor: B. R.
  • 20.12.2009 10:22:22
  • 20.12.2009 9:00:00

Po prvi put od nastanka tog videoservisa, predstavnici YouTubea odlučili su objaviti svoje podatke o najgledanijim videoisječcima. Kraljica te liste iznenađenje je britanske glazbene industrije Susan Boyle

Mnoge stranice sastavljaju liste najgledanijih videoisječaka u vlastitim aranžmanima, no sada je jednu odlučio objaviti i YouTube. Vrh liste drži glazbena senzacija Susan Boyle, slijedi snimak dječaka Davida, još uvijek omamljenog anestezijom nakon posjeta zubaru, dok je treće mjesto zaslužio originalan ulazak svadbene povorke u crkvu.

Susan Boyle zapanjila je britansku i svjetsku glazbenu industriju nastupom u showu 'Britain's Got Talent'. Originalni video nema mogućnost objavljivanja na drugim stranicama pa ćete ga morati pogledati na ovoj adresi.Sirotom Davidu definitivno nije bilo jasno što se događa, a definitivno nije ni sanjao da će postati velika internetska zvijezda.Ovakav ulet na vjenčanje teško da će netko u budućnosti uspjeti nadmašiti.Četvrto mjesto osvojio je nastavak popularnog filma 'Sumrak' – 'Mladi mjesec'.Peto mjesto zaslužili su rasplesani bebači u reklami za vodu Evian.Predstavnici YouTubea sastavili su i listu najgledanijih glazbenih zapisa koju predvodi Pitbull s pjesmom 'I know you want me'. Više o ovogodišnjim listama najgledanijih videoisječaka na servisu YouTube pročitajte na službenom blogu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još