Tehnologija AKO MOGU ONI, MOŽETE I VI

Jednim klikom do vlastite predsjedničke kampanje!

  • Autor: B. R.
  • 10.12.2009 10:16:13
  • 10.12.2009 9:53:50

Dosta vam je praznih obećanja postojećih predsjedničkih kandidata? Idu vam na živce isprazni slogani kojima se služe? Smatrate da biste bolje obavljali ovu odgovornu zadaću? Od sada se i vi možete kandidirati za hrvatskog predsjednika

Pomalo zakašnjelo, s obzirom na to da je kandidatura za hrvatskog predsjednika zaključena, a kandidati već užurbano svojim obećanjima ispunjavaju sve oblike medijskog prostora, no servis na adresi www.jahrvatskipredsjednik.com prilično je duhovit te je zaslužio da vam ga predstavimo.

Ako svoje preglednike usmjerite na www.jahrvatskipredsjednik.com, sve što je potrebno učiniti da biste se kandidirali za predsjednika je unijeti svoje ime te odabrati slogan svoje kampanje. Servis će sve ostalo odraditi za vas – složiti vam osobnu stranicu te fotomontirati cijeli niz fotografija s uključenim sloganom ili vašim imenom.

tportal.hr

Ovo je jedinstvena prilika da se svojim pobjedničkim sloganom nađete na jumbo plakatu na glavnom zagrebačkom trgu, na naslovnici dnevnih novina, da dobijete fotografiju svog predizbornog skupa te slične oblike, predsjedničkim kandidatima uobičajene, medijske pažnje.

tportal.hr

Budući da svi linkovi na stranici vode na adresu pomalo posrnulog blog servisa www.mojblog.hr, pretpostavljamo da oni stoje iza adrese www.jahrvatskipredsjednik.com, kojom su nas dobrano nasmijali.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još