Tehnologija JOŠ JEDNA AKVIZICIJA

EPH prigrlio Teen385, MojFaks i Studentski oglasnik

  • Autor: B. R.
  • 7.12.2009 10:32:49
  • 7.12.2009 9:49:51

Nakon prošlotjednog preuzimanja portala GameLand, EPH je pod svoje okrilje doveo i Teen385, MojFaks te Studentski oglasnik

Portali MojFaks (www.mojfaks.com), Teen385 (www.teen385.com) i Studentski oglasnik (www.studentski-oglasnik.hr) pridruženi su grupaciji EPH u sklopu mreže portala Europa digital s ciljem jačanja tržišne pozicije u segmentu mlađe populacije.

Ugovor o strateškom povezivanju potpisali su Branimir Prskalo uime tvrtke Domino efekt, Tomislav Car uime tvrtke Studentski oglasnik te tvrtka Europa digital, koja u grupaciji EPH zastupa i upravlja svim internetskim projektima i medijima. Financijski detalji ugovora nisu objavljeni.

'Strateško povezivanje s Domino efektom i Studentskim oglasnikom dio je poslovne strategije i plana razvoja EPH za 2009. godinu na području digitalnih medija u kojem kroz kvalitetne projekte i svježe timove želimo dodatno osnažiti našu poziciju lidera u području internetskih projekata za mlađu populaciju', izjavio je Petar Pavić, direktor Europa digitala.

'Izuzetno sam zadovoljan brzinom kojom je sve dogovoreno i drago mi je da je najveća medijska kuća u Hrvatskoj prepoznala Studentski oglasnik kao zanimljiv i kvalitetan web projekt', izjavio je Tomislav Car, direktor tvrtke Studentski oglasnik d.o.o.

'Drago nam je da su u velikoj medijskoj kući kao što je EPH prepoznali naše portale i segment mladih kao izuzetno zanimljivo područje. Siguran sam da će projekti nastaviti dosadašnji uspješan rast i razvoj te da će nam ovo partnerstvo pomoći da realiziramo svoj puni potencijal', izjavio je Branimir Prskalo, direktor tvrtke Domino efekt d.o.o.

Osim unapređivanja projekata, čemu će se odmah pristupiti što kroz redizajn, što kroz stvaranje novog sadržaja, EPH i partneri će kreirati nove specijalizirane internetske projekte posvećene mladima zbog velikog potencijala koji taj tržišni segment pruža. 'Oba će se projekta dalje intenzivno  razvijati, a kao prvi korak već sada možemo najaviti lansiranje novog portala Teen385 za nekoliko dana, koji će biti redizajniran i više prilagođen korisnicima', izjavila je Sonja Vukmirović, voditeljica projekata u tvrtki Domino efekt d.o.o.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još