SVE NA JEDNOM MJESTU

Informatička oprema za poslovne korisnike

13.11.2009 u 09:48

Bionic
Reading

T-Com je za poslovne korisnike pripremio izuzetnu poslovnu ponudu zahvaljujući kojoj svoj ured mogu opremiti svom potrebnom informatičkom opremom

Uslugom 'Informatička oprema', namijenjenom prvenstveno malim i srednjim poduzećima, T-Com se afirmira u ponudi ICT rješenja. 'Informatička oprema' jedinstvena je usluga na domaćem tržištu koju T-Com nudi za navedeni segment korisnika.

Poslovnim korisnicima ova usluga omogućuje najam i puštanje u rad te održavanje osobnih računala, monitora, pisača i multifunkcijskih uređaja.

Sukladno svojim potrebama, poslovni korisnici mogu odabrati odgovarajuću opremu, a osim najma opreme, u uslugu je uključena dostava, konfiguracija i puštanje opreme u rad na lokaciji korisnika, kao i T-HT-ov softverski paket koji sadržava Microsoft Windows XP Pro, antivirusnu zaštitu te sigurnosnu pohranu podataka.

'Informatička oprema' je usluga koja poslovnim korisnicima smanjuje velike investicije u IT opremu te im omogućava koncentraciju na osnovnu djelatnost bez potrebe za internom IT službom.

U mjesečnu naknadu uključeni su najam i instalacija opreme, održavanje unajmljene opreme na lokaciji korisnika, stručna podrška kontaktnog centra u svakom trenutku te antivirusna i backup zaštita podataka.

Svi koji do kraja godine postanu korisnici usluge 'Informatička oprema' ostvaruju popust od 10 posto na mjesečnu naknadu tijekom cijelog trajanja ugovora.

Više informacija o usluzi 'Informatička oprema' saznajte na web stranici www.t-com.hr/poslovni/ict/desktop/.