Tehnologija NAGRADNA IGRA

Dobitnici nagradne igre 'Kartom do nagrada' uručen BMW

  • Autor: tportal.hr
  • 16.11.2009 14:33:45
  • 11.11.2009 10:00:00

U nagradnoj igri 'Kartom do nagrada' najsretnija je bila Jana Cvrtila iz Belišća koja je osvojila glavnu nagradu BMW 116d. Vrijedno pretraživanje T-Com Karte i slanje SMS-ova maloj Jani se višestruko isplatilo, te je u svoju sretnu ruku primila i ključeve osvojenog BMW-a. Zbog godina ga još ne može voziti, no zato su tu tata Kazimir i mama Anita koji će je ponosno voziti kamo god ona poželi

Ako požele naći dobar restoran u kojem će proslaviti dobitak, obitelj Cvrtila će se sigurno opet latiti T-Com Karte - najdetaljnije web karte Hrvatske.
Mala Jana je i sebe i roditelje iznenadila time što se sve može naći na T-Com karti, pa je http://imenik.tportal.hr postala neizbježna destinacija za obitelj Cvrtila kad god požele saznati gdje se nalazi određena lokacija.

S detaljno pokrivenim svim prometnicama i svim gradovima u Hrvatskoj, T-Com Karta je pravo rješenje za brz i jednostavan nalazak željene lokacije.
Bez obzira na to tražite li najbliži bankomat, restoran, dežurnu ljekarnu, benzinsku crpku ili zubara, T-Com Karta će vam uz telefonski broj i adresu pokazati i gdje se točno nalazi željena lokacija.

Pretraga T-Com Karte je vrlo jednostavna, pa je mogu koristiti svi, bez obzira na stupanj informatičke pismenosti.
Označenih više od 250 tisuća poslovnih subjekata i mogućnost odabira najbržeg puta na T-Com Karti garantiraju vam da nikada više nećete biti izgubljeni.
Pretražujte T-Com Kartu i iznenadit ćete se što ćete sve naći. Možda baš u vašem kvartu postoji pekarnica s najboljim pecivima ili automehaničar koji popravi pokvaren fergazer dok kažete 'fergazer', a vi ni ne znate za njih.

Na najdetaljnijoj web karti Hrvatske brzo i jednostavno do tražene lokacije - sve na http://imenik.tportal.hr.


Maloj Jani ključeve novog BMW-a uručio je Dean Činić iz T-HT-a

tcom
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još