NAGRADNJAČA

Tko je osvojio novi BlackBerry 8520 Curve!

16.11.2009 u 09:53

Bionic
Reading

BlackBerry 8520 Curve najnovija je poslastica iz ponude T-Mobilea, namijenjena u prvom redu početnicima u korištenju BlackBerryja. Korisnicima omogućuje surfanje, telefoniranje, slanje SMS-a i MMS-a, primanje i slanje elektroničkih poruka s čak deset adresa, dok je korištenje društvenih mreža zabavna i jednostavna stvar. Jasno je da je riječ o idealnom izboru za sve obožavatelje elektroničke komunikacije, a T-Mobile i tportal.hr poklanjaju najbržem čitatelju upravo BlackBerry 8520!

Ako ste mislili da su uređaji BlackBerry rezervirani isključivo za ozbiljne poslovne ljude u crnim odijelima i ulaštenim cipelama sa skupim satovima – varate se! Korisnici koji se tim uređajima ne koriste u poslovne svrhe čine čak polovinu među više od 50 milijuna poklonika BlackBerryja diljem svijeta. Idealan uređaj za prve korake u svijetu BlackBerryja upravo je uvršten u ponudu našeg najvećeg mobilnog operatera i odsada BlackBerry 8520 Curve možete nabaviti u svim T-Centrima za 998 kn uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca u sklopu Mrak tarife. Tijekom trajanja ugovora uključena vam je usluga BlackBerry Instant e-mail (koja omogućava neograničeno slanje i primanje e-pošte) za svega 1 umjesto 80 kuna mjesečno.

Ovo je prvi model BlackBerryja koji se, na oduševljenje korisnika diljem svijeta, za snalaženje u izbornicima umjesto pokretne kuglice (track balla) koristi navigacijom osjetljivom na dodir (touch padom). BlackBerry 8520 poseban naglasak stavlja na zabavu i stoga ima sporedne funkcijske tipke za navigaciju tijekom slušanja glazbe, zahvaljujući kojima možete zaustavljati i preskakati pjesme, ali i ponavljati omiljene bez nužnoga vraćanja u izbornik. Ako mobitel zazvoni, glazbu jednostavno možete ugasiti. Korisnike s umjetničkom crtom i dobrim fotografskim okom razveselit će i podatak da BlackBerry 8520 podržava i fotografiranje kamerom od 2 megapiksela i s peterostrukim zumom, snimanje videoisječaka koji se potom mogu gledati na njegovom 2,6-inčnom zaslonu, a ne zaboravimo kalkulator i diktafon. Uređaj ima i priključak WiFi (za besplatno surfanje), dok je povezivanje na internet omogućeno pomoću ugrađenoga WLAN modula.

Uređaj podržava i rad sa svim vrstama dokumenata iz uredskog paketa Microsoft Office, a u T-Mobileovoj ponudi dolazi s aplikacijama za povezivanje na društvene mreže Facebook i Twitter. Budući da je riječ o BlackBerryju, uključuje i velik izbor alata za osobne informacije – bilježaka, imenika i kalendara – koji su sinkronizirani s vašim računalom (PC ili Mac). U trenutku kada promijenite podatke na uređaju isto će se dogoditi i na računalu, a i obratno.

Više o usluzi možete pronaći na internetskim stranicama www.t-mobile.hr

BlackBerry je osvojila Biljana Bogović iz Kumrovca. Čestitamo!


Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu