SIMPLE SETUP

Nova serija Philipsovih daljinskih upravljača

04.11.2009 u 11:15

Bionic
Reading

Philips je predstavio novu liniju univerzalnih daljinskih upravljača s inovativnim sustavom za instalaciju Simple Set Up

Zahvaljujući spomenutom sustavu, zamjena dotrajalog originalnog upravljača ne predstavlja problem jer novi uređaj upravlja televizorom zadržavajući sve originalne funkcije. Neovisno o modelu i proizvođaču TV-a, Philipsov daljinski upravljač zamijenit će stari brzom i jednostavnom instalacijom u tri koraka.

Bez nepotrebnog gubljenja vremena u čitanju dugih uputa za uporabu tako je moguće aktivirati novi daljinski upravljač te, osim TV-om, upravljati i ostalim AV uređajima kao što su DVD ili Blu-ray.

Kako bi korisnicima ponudio uređaj koji je jednostavan za korištenje i instalaciju te intuitivan i pouzdan, Philips je razvio inovativni instalacijski sustav Simple Set Up koji funkcionira na svim modelima TV-a na tržištu, sa samo jednim kodom i uputama za uporabu na jednoj stranici.

Simple Set Up instalacija odvija se u tri jednostavna koraka:

1. unošenjem jednog koda u novi daljinski upravljač pomoću metode Simple Set Up,
2. držanjem gumba za uključivanje na uređaju dok se ne uključi,
3. provjerom rada postojećih funkcija pritiskom tipki daljinskog upravljača.

Philips ima nekoliko modela daljinskih upravljača sa sustavom Simple Set Up koji su dostupni u svim bolje opremljenim trgovinama tehničkom opremom. Model SRP4004 po cijeni od 149 kuna i model SRP5004 po cijeni od 229 kuna.