Tehnologija ANDROID 2.0

Stigla je Motorola Droid

  • Autor: B. R.
  • 29.10.2009 9:38:41
  • 29.10.2009 8:12:55

Zahuktava se tržište pametnih telefona još jednim pripadnikom ove kategorije. Motorola je predstavila uređaj nazvan Droid, a ako se ne varamo, to je samo početak serijala ovoga naziva

Motorola Droid sadrži sve karakteristike i dodatke koji bi ikada mogli zatrebati najokorjelijim korisnicima pametnih telefona. Pristup internetskim uslugama i servisima omogućen je na cijeli niz načina, Droid sadrži potpunu tipkovnicu kako bi bile zadovoljene potrebe najžešćih tipkača, a s obzirom da uređaj kao platformu koristi Android, korisnicima je omogućen pristup online dućanu aplikacija, gdje mogu preuzeti neku od njih.

Što se tehnikalija tiče, dimenzije uređaja iznose 11,6 x 6 x 1,27 centimetara, teži 170 grama, sadrži potpunu tipkovnicu, 3,7-inčni ekran osjetljiv na dodir razlučivosti 480 x 854 piksela, 3,5-milimetarski utor za slušalice, microUSB utor, petomegapikselnu kameru, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, a ugrađena baterija trebala bi omogućiti 6,4 sata razgovora ili 11 dana na čekanju.

Jednako tako, Motorola Droid prvi je uređaj koji koristi novu verziju platforme Android u verziji 2.0.

Motorola Droid trenutno je dostupna na američkom tlu u paketu telekomunikacijskog operatera Verizon, a hoće li se pojaviti na nekom nama bliskom tržištu, ostaje nam nepoznanica.

phones.verizonwireless.com/motorola/droid
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još