Tehnologija TAP TAP REVENGE

Metallica videoigrom preselila na iPhone

  • Autor: B. R.
  • 27.10.2009 9:49:15
  • 27.10.2009 7:56:34

Megapopularna Metallica odlučila je ponuditi dio svog glazbenog opusa i preko pripadajuće aplikacije za iPhone, i to u sklopu igre naziva Tap Tap Revenge

Tap Tap Revenge serijal je igara koji omogućuje igranje kroz glazbu na Appleovom iPhoneu. Od igrača se zahtijeva da tipka prstima po ekranu uređaja u ritmu određenog naslova, a u ovoj varijanti igre glazbenu pozadinu čine naslovi Metallice.

Metallica je već ranije distribuirala svoju glazbu sličnim kanalima, tako da je već neko vrijeme moguće nabaviti igru Guitar Hero: Metallica.

Tap Tap Revenge: Metallica dolazi s deset pjesama ove skupine, uključujući neke od najpopularnijih hitova poput 'Enter Sandman', a moguće ju je nabaviti preko online dućana App Store po cijeni od 4,99 dolara.

Igru Tap Tap Revenge osmislila je kompanija Tapulous, a igra je do sada u svojim različitim varijantama preuzeta nešto više od 16 milijuna puta. Osim u ovom slučaju glazbe Metallice, igra Tap Tap Revenge dostupna je u varijantama s glazbom drugih izvođača poput Coldplaya, Nine Inch Nailsa i drugih.

www.apple.com/iphone/iphone-3gs/app-store.html

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još