Tehnologija JEDNOSTAVNIJE DO INFORMACIJA

Ponovno promjene na Facebooku

  • Autor: B. R.
  • 26.10.2009 9:30:40
  • 26.10.2009 7:50:16

Društvena mreža Facebook ponovno se odlučila na promjene određenih dijelova svog servisa. Ovoga puta promjene bi trebale dovesti do jednostavnijeg pronalaska zanimljivih informacija

Facebook je tijekom vikenda započeo s uvođenjem nekolicine promjena na svom servisu. Osnovna se tiče početne stranice koju je sada moguće pregledavati na dva načina – samo popularnije novosti i statusne poruke te apsolutno sve novosti. Faktor popularnosti neke vijesti, objavljene fotografije, statusne poruke i slične informacije određen je brojem komentara ili oznaka 'Sviđa mi se' koje su ostavili vaši prijatelji. 'Novosti uživo' prikazuje sve objavljene informacije, kao što je to i do sada bila praksa.

Odsad se korisnicima na početnoj stranici Facebooka prikazuju i neke informacije o prijateljima koje nisu na ovom mjestu bile uobičajeno vidljive poput novih prijateljstava korisnika te favoriziranja određenih brandova ili sličnih grupa.

Bilo kako bilo, logično je da Facebook s oko 300 milijuna korisnika diljem svijeta stalno unapređuje i nadograđuje svoju uslugu, no za razliku od nekih ranijih promjena, ova korisnicima zasad dobro sjeda.

www.facebook.com

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još