Tehnologija SONY DPP-F700

Digitalni foto okvir i pisač u jednom uređaju

Digitalni foto okviri su simpatična stvar, no uvijek će neki član obitelji gunđati da je puno ljepše imati fotografije u rukama. Novi Sonyev gadget definitivno rješava ovaj problem

Sonyjev uređaj koji vidite na slici zove se S-Frame DPP-F700 i nismo posve sigurni je li riječ o pisaču s ugrađenim digitalnim foto okvirom ili obratno.

To i nije posebno bitno, jer ovaj uređaj solidno odrađuje obje funkcije, fotke možete gledati na ugrađenom zaslonu dijagonale 7 inča (800x480 piksela), a ispisati ih možete u formatu 4x6 inča, u razlučivosti 300x300 dpi, brzinom od 45 sekundi. Najvažnija odlika ovog uređaja je jednostavnost: jednom kad ga napunite fotografijama, one će se izmjenjivati na zaslonu; kad poželite jednu ispisati na papir, jednostavno kliknite gumb Screen Capture, i imate fotku u rukama.

Uređaj ima 1 GB za pohranu, što možete proširiti USB flash memorijom ili pak memorijskim karticama, a možete ispisivati i fotografije s vašeg PC računala. Podržani su formati fotografija JPEG, TIFF i BMP, a cijena je 200 dolara.

www.sony.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još