DOČEKALI SMO...

Windows 7 kreće u svoj pohod na tržište

22.10.2009 u 07:41

Bionic
Reading

Današnji dan predstavlja novu prekretnicu u taboru softverskog diva. Prema očekivanjima u Microsoftu, Windows 7 bi trebao ojačati ugled kompanije te umanjiti štetu koju mu je nanijela nedorađena Vista

Diljem svijeta započela je prodaja nove verzije softverskog paketa koji je osnova Microsoftova carstva. Prema prvim informacijama korisnika koji su ga isprobali, Windows 7 predstavlja odličan proizvod, a njegovo se pojavljivanje na tržištu bez problema može mjeriti s izlaskom danas još uvijek popularnih Windowsa XP.

Korisnici koji žele prijeći na Windowse 7 mogu to učiniti jednako kao što su činili s ostalim verzijama Microsoftovih operacijskih sustava – nadogradnjom na postojeće sustave ili potpuno 'čistim' prelaskom na Windowse 7.

Usporedo s predstavljanjem Windowsa 7, Microsoft pokreće i novu reklamnu kampanju nazvanu I'm a PC, u sklopu koje će se prenositi iskustva 'običnih smrtnika' s novom verzijom Windowsa.

Tijekom današnjeg dana izvijestit ćemo vas o svim detaljima novog operacijskog sustava, i to nakon službenog predstavljanja OS-a u Hrvatskoj.

www.microsoft.com/windows/windows-7