Tehnologija ENVY 15 BEATS

HP predstavio glazbeni prijenosnik

  • Autor: B. R.
  • 12.10.2009 16:13:21
  • 12.10.2009 14:59:15

Suradnja računalnog diva HP-a, proizvođača slušalica Beats Electronicsa, koji je osnovao reper Dr. Dre, te Jimmyja Iovinea, predstavnika tvrtke Interscope Geffen A&M Records, rezultirala je prvim glazbenim prijenosnikom ove kompanije

Novi prijenosnik iz radionice HP-a dolazi pod oznakom Envy 15 Beats limited edition, smješten je u sjajno crno kućište, a opremljen je svom silom glazbenih dodataka. Isporučuje se sa softverom Beats Audio te sa slušalicama Beats by Dr. Dre Studio High-Definition. Jednako tako, uz njega se isporučuju softver Traktor LE i dvokanalni audio razdjelnik koji omogućuje jednostavno miksanje glazbe preko računala.

Envy 15 Beats limited edition pokreće Intelov procesor Core i7 mobile, teži 2,35 kilograma, tanašan je 2,54 centimetra, a dostupan je u varijanti ekrana dijagonale 15,6 inča s LED pozadinskim osvjetljenjem. Nightvision VGA webkamera optimizirana je za snimanje u uvjetima slabijeg osvjetljenja, a uz prijenosnik je moguće naručiti i jaču bateriju, koja će omogućiti autonomiju od čak sedam sati.

HP Envy 15 Beats pojavit će se na američkom tržištu krajem ovog mjeseca po početnoj cijeni od 2.299 dolara.

www.hp.com/united-states/campaigns/beats/envy_15.html
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još