SOUNDBAR HTS8161B

Novo Philipsovo kućno kino s Blu-ray playerom

05.10.2009 u 13:52

Bionic
Reading

Philips je svoju liniju kućnih kina proširio novim modelom SoundBar HTS8161B, kompaktnim kućnim kinom s Blu-ray playerom. Smješten u jednoj jedinici i bez nepotrebnih kabela za spajanje, novi Philipsov SoundBar donosi novu razinu kvalitete slike i doživljaja zvuka

Opremljeno Blu-ray playerom, ovo novo kućno kino reproducira visokokvalitetnu HD sliku i zvuk. Najnoviji filmovi tako dobivaju novu dimenziju gledanja – potpunu jasnoću slike, zasićene boje i čist zvuk. Međutim, SoundBar HTS8161B nije namijenjen samo gledanju filmova snimljenih u najnovijoj tehnologiji, već osigurava i novi doživljaj postojeće DVD kolekcije nadograđujući DVD filmove i povećavajući njihovu kvalitetu.

Surround zvuk bez dodatnih zvučnika osiguran je tehnologijom Ambisound te posebnim HD zvučnicima, tehnologije DTS-HD i Dolby True HD zaslužne su za 7.1 višekanalni zvuk s Blu-ray diskova te njegovo znatno poboljšanje i obogaćivanje i najsitnijim detaljima, kako bi zvuk bio jednak izvornoj snimci.

Zvuk je dodatno unaprijeđen i tehnologijom FullSound koja poboljšava zvuk komprimiranih formata, tehnologijom Clear Voice za izražajnije vokale te tehnologijom DoubleBASS za dublji i puniji zvuk basa.

Pravi užitak u filmu, uz odličan zvuk, osigurava i prirodna i jasna slika zahvaljujući tehnologiji Deep Color koja se koristi s više od milijardu boja kako bi se što vjernije dočarala stvarna, oštra slika.

Uz Blu-ray i DVD medije, Philipsov SoundBar reproducira i ostale formate – DivX, WMV, MP3, WMA i JPG – te pruža mnogobrojne mogućnosti povezivanja s ostalim uređajima putem USB priključka te bežičnom vezom EasyLink. Kućno kino podržava i interaktivnu funkciju BD-Live koja putem internetske mreže omogućuje preuzimanje dodatnih sadržaja.

Upravljanje novim kućnim kinom vrlo je jednostavno putem kontrola na zaslonu osjetljivom na dodir, kao i njegovo postavljanje na zid, stol ili postolje.

Philipsov SoundBar HTS8161B može se kupiti u trgovinama tehničke opreme po cijeni od 9199 kuna.