Tehnologija RADNI DORUČAK

Samsungovi planovi za četvrti kvartal 2009.

  • Autor: B. R.
  • 29.9.2009 13:39:16
  • 29.9.2009 11:54:20

Predstavnici tvrtke Samsung Electronics održali su danas drugi radni doručak za predstavnike medija. Cilj radnog doručka bio je prezentirati aktivnosti i planove u četvrtom kvartalu 2009. godine

Na današnjem doručku najavljeno je pet aktivnosti južnokorejskog diva do kraja ove godine.

1. Digitalni humanizam, Samsungova sveobuhvatna kampanja kojom planira uzdići emocionalni odjek i 'ljudski dodir' koji donose digitalni proizvodi. Samsungovu kampanju 'digitalni humanizam' simbolizira pet elemenata – bit/esencija, uključivanje, izražaj, iskustvo i ekologija.

2. Predstavljanje mobilnog telefona Corby: Samsung Corby, koji će od listopada biti dostupan u Hrvatskoj, mobilni
je telefon s ekranom u potpunosti osjetljivim na dodir koja stavlja korisnika u središte revolucije društvenih mreža, s velikim izborom društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter i MySpace. Novi mobilni telefon upotpunjuje strategiju tvrtke na području ekrana osjetljivih na dodir pod motom 'dodir za svaki životni stil', ciljajući na mlade korisnike.

3. Predstavljanje kampanje Pink Ribbon: Predstavnici Foruma protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska i Nacionalno povjerenstvo za psihoonkologiju, zajedno sa svojim partnerima, predstavnicima Samsunga i Vipneta, najavili su akciju 'Više od riječi' koju pokreću drugu godinu zaredom, a u sklopu koje započinje prodaja Samsunga Pink Ribbon.

4. Televizijske reklame za hrvatsko tržište: Početkom listopada počinje emitiranje posljednje reklame iz serije televizijskih reklama namijenjenih isključivo hrvatskom tržištu koje su snimljene tijekom 2009. godine. Četvrta reklama snimljena je u zagrebačkom restoranu Sora te je uprizorila božićni duh koji će vladati tijekom četvrtog kvartala. Kao i prethodne reklame, i ova će biti emitirana na RTL televiziji u periodu od 10 sekundi prije početka središnjih vijesti. 

5. Samsung je najavio i određena sponzorstva - Korejski tjedan u Hrvatskoj 2009. te Nacionalno prvenstvo World Cyber Games.

www.samsung.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još