DPF11A I DPF11B

Digitalni privjesci za ključeve iz Canyona

21.09.2009 u 08:05

Bionic
Reading

Dva digitalna okvira za slike uobličena u privjeske za ključeve sve vaše omiljene fotografije donijet će vam na dohvat ruke, točnije džepa

Tvrtka Canyon već neko vrijeme na naše tržište donosi svu silu praktičnih računalnih i sličnih dodataka. Ugrabili smo dva digitalna okvira za slike uobličena u praktične i simpatične privjeske za ključeve.

Pod nazivima CNR-DPF11A te DPF11B dolazi par privjesaka za ključeve sposobnih za smještaj najdražih digitalnih fotografija. Oba modela s tehničke strane gotovo su identična, no razlikuje ih oblik. Model oznake DPF11B sasvim je običan digitalni okvir/privjesak, a model DPF11A uobličen je u minijaturno srce.

Što se prikaza slika u ovako malenom paketu tiče, ne očekujte čuda, jer ipak se ovdje radi o zaslonu dijagonale 1,1 inča, razlučivosti 96 puta 64 piksela. Jednako tako oba modela dolaze s ugrađenim kapacitetom od jednog MB, no kao takvi sposobni su primiti do čak 126 fotografija.

Razlog tome je softver ugrađen u ove naprave koji fotografije koje želite prebaciti na njih pretvara u format bmp. Softver se automatski pokreće pri spajanju digitalnog okvira s računalom i nudi jednostavno prebacivanje fotografija s računala. Upravljanje pohranjenim fotografijama izuzetno je jednostavno jer oba modela sadrže tri osnovne tipke – jednu za paljenje, odnosno gašenje uređaja te dvije za pregledavanje pohranjenih fotografija.

To bi ukratko bilo sve o ova dva praktična gadgeta. Bilo koji od predstavljenih možete nabaviti po cijeni od 89 kuna.