Tehnologija COLORWARE IT

PlayStation 3 Slim od sada i u raznim bojama

  • Autor: G. M.
  • 14.9.2009 11:14:44
  • 14.9.2009 10:11:32

ColorWare, poznat po bojanju elektroničkih naprava u nestandardne boje, dohvatio se i nove inačice Sonyjeve igraće konzole

Bilo je samo pitanje vremena kada će ColorWare ponuditi novi PS3 Slim u bojama po želji korisnika. Napravili su to s originalnim PlayStationom 3 pa je ovo bio logičan sljedeći korak. Oduševljava bogatstvo boja koje korisnik sam može izabrati, a u ponudi je bojanje gornjeg dijela konzole u jednu boju, donjeg u drugu i kontrolera u treću boju. Naravno, to sve može biti i jedna boja.

ColorWare nakon boje nanosi i zaštitni sloj protiv ogrebotina pa bi njihov PlayStation 3 Slim mogao biti bolje zaštićen od originala. Cijena takvog jednog bojanja je 149 dolara, s time da korisnik sam snosi troškove dostave konzole ColorWareu i njezina slanja natrag nakon bojanja, a moguće je i kupiti konzolu od njih izabrati boje i platiti sve 449 dolara. Bojanje kontrolera se dodatno naplaćuje – po komadu. Nažalost, za sada u ColorWareu prihvaćaju samo konzole regije 1, dakle one iz SAD-a.

www.colorwarepc.com

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još