WIRELESS GUITAR I DRUM

Logitech predstavlja nove glazbene igraće kontrolere za Wii

09.09.2009 u 11:56

Bionic
Reading

Proširujući vlastitu liniju vrhunskih glazbenih igraćih kontrolera za Guitar Hero, Logitech danas igračima predstavlja Logitech Wireless Guitar kontroler i Logitech Wireless Drum kontroler, namijenjene za Wii

Po licenci tvrtke Activision Publishing, oba kontrolera napravljena su od visoko kvalitetnih materijala kakve očekujete od prave gitare ili bubnjeva. Dizajnirani su s ciljem da iskoristite sve prednosti koje nudi igra Guitar Hero, uključujući i nedavno predstavljenu igru Guitar Hero 5 ili igru Band Hero koja će uskoro biti dostupna igračima.

Logitech Wireless Guitar kontroler za Wii poseban je po drvenom vratu, hvataljci od ružina drva i čeličnim pragovima. Novi Wireless Guitar kontroler ima sjajne bijele nastavke i crnim lakom za zaštitu presvučeno drveno tijelo napravljeno iz jednog komada. Za smanjenje glasnoće tipki koristi se kožni svod na hvataljkama kontrolne ploče. Uz bežičnu gitaru također dolazi i lagana trzalica koja se nalazi na vratu gitare kako bi korisnici mogli raspaliti po žicama kad god to požele.

Elementi Logitech Wireless Drum kontrolera za Wii su tri potpuno prilagodljiva bubnja i dvije činele s pedalama. Svaki dio se može postaviti da bude nadohvat ruke te da odgovara stilu svirke svakog korisnika. Nudeći jedinstveni glazbeni doživljaj, novi Logitechov Drum kontroler za Wii donosi tihe, ali odgovarajuće bubnjeve koji stvaraju živahan osjet i neće ometati pri glazbi.

Za preciznije igranje Logitechov Wireless Drum kontroler koristi dizajn skrivenog obruča koji omogućava izbjegavanje neočekivanih udaraca po obruču i lakše osvajanje bodova.

Logitech Wireless Guitar kontroler i Wireless Drum kontroler za Wii se očekuju diljem Europe u listopadu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.009,00 kn svaki.