JOŠ JEDAN ANDROID

Krajem rujna dolazi HTC Tattoo

09.09.2009 u 08:44

Bionic
Reading

HTC Corporation danas je predstavio novi HTC Tattoo, mobilni telefon na osnovi Androida koji omogućava personalizaciju širokim masama. Svojim prepoznatljivim dizajnom i sposobnošću da se prilagodi svim aspektima telefona, od hardvera do programa i sadržaja, korisnicima omogućuje stvaranje individualnog mobilnog iskustva

HTC Tattoo je drugi telefon koji utjelovljuje HTC Sense, mobilno iskustvo usmjereno na stavljanje korisnika u centar pozornosti, omogućujući vašem telefonu jednostavniji i prirodniji način rada. Dizajniran tako da osluškuje i promatra kako korisnici žive i komuniciraju, HTC Sense se kreće između tri osnovna principa: Budi moj, Budi u blizini i Otkrij neočekivano.
Sa HTC Tattoom možete ostati u blizini važnih ljudi u vašem životu, integrirajući vaše komunikacije i aplikacije, uključujući glasovne pozive, poruke, tekstove, fotografije i status ažuriranja u jedan sažeti pregled, pružajući inovativna i zabavna iskustva.

Stilski, HTC Tattoo je malen i kompaktan, dizajniran da stane u vašu ruku ili džep.
Korisnici su u mogućnosti dizajnirati i kupovati jedinstvena kućišta ili potražiti i izabrati bilo koji od popularnih dizajna, mijenjajući tako izgled telefona i odražavajući svoje raspoloženje ili individualni ukus.

HTC Tattoo integrira Googleove inovativne mobilne usluge, uključujući Google Maps, pretraživanje, Google Mail, i Androidno tržište, gdje korisnici mogu skinuti tisuće popularnih aplikacija i igara. Sve to dolazi u kompletu sa širokim izborom hardverskih mogućnosti, među kojiima je 3.2 megapikselni fotoaparat s autofokusom, 3.5 mm stereo slušalice i proširiva microSD memorija.

HTC Tattoo će biti dostupan u Europi krajem rujna, a na ostalim tržištima diljem svijeta će se pojaviti naknadno u sljedećim mjesecima.