Tehnologija PRISTUP SVIM SERVISIMA

Komentari na tportalu: Kako se registrirati

  • Autor: tportal.hr
  • 8.9.2009 21:36:52
  • 8.9.2009 14:09:51

Vjerojatno ste primijetili da je, zbog upornog kršenja pravila korištenja i vrijeđanja od strane pojedinih korisnika, u nekim rubrikama tportala onemogućeno komentiranje neregistriranim korisnicima. Da bi komentirali tekstove, potrebno je napraviti NetID koji će korisniku omogućiti pristup brojnim uslugama tportala

Registracijom za NetID - korisničko ime i lozinku - korisnik će dobiti pristup svim web servisima tportala sa samo jednom prijavom. U usluge spadaju webmail, blog, bilješke, kalendar, adresar, chat, oglasnik, igre, forum i mnoge druge. Ukoliko ste bili član foruma, nakon registracije i prilikom aktivacije usluge foruma možete unijeti već postojeće podatke pa će oni biti preneseni u NetID te ćete i forumu pristupati jedinstvenom prijavom.

tportal

Registracija je kratkotrajna i vrlo jednostavna. Dovoljno je otići na ovu adresu i popuniti registracijski formular. Polja sa zvjezdicom su obavezna. Nakon popunjavanja dobiva se potvrdna e-mail poruka i vaše korištenje tportalovih servisa može početi. Odredište netid.tportal.hr je dobar početak. Tamo se nalazi popis svih tportalovih servisa. Na istoj lokaciji se mogu aktivirati i zatim konfigurirati željeni servisi.

tportal

Nakon prijave na NetID otvorit će se i mogućnost komentiranja tekstova u rubrikama vijesti, biznis i sport. Ostale rubrike su otvorene za komentiranje i neregistriranim korisnicima, kao što je to bilo i dosad.

Za prijavu također možete koristiti link 'prijavi se' u gornjem desnom kutu stranice.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još