Tehnologija NETAKADEMIJA

Pokrenuti prvi tečajevi MySQL-a u Hrvatskoj

  • Autor: B. R.
  • 7.9.2009 16:12:02
  • 7.9.2009 14:49:23

NetAkademija Tehničkog veleučilišta u Zagrebu pokrenula je novu seriju tečajeva namijenjenih inženjerima baza podataka otvorenog koda. Tečajevi će se fokusirati na najpopularniju open source bazu podataka - MySQL

NetAkademija trenutno je prvo i jedino informatičko učilište u Hrvatskoj koje organizira specijaliziranu edukaciju za MySQL.

MySQL je open source proizvod, što znači da je svakome dopušteno da ga koristi i prilagođava za svoje potrebe. Softver se  može besplatno preuzeti s interneta i koristiti bez obveze plaćanja. Originalno je razvijen prije gotovo 15 godina za baratanje velikim količinama podataka te se već godinama uspješno koristi u visoko zahtjevnim produkcijskim okruženjima. Pristupačnost i brzina čine MySQL vrlo pogodnim za izradu kompleksnih baza podataka, zbog čega ga koriste neka od najpopularnijih web odredišta današnjice poput Facebooka i Twittera.

Tečajevi su namijenjeni razvojnim programerima web aplikacija, podijeljeni su u dva dijela, osnovni i napredni, a svi će se izvoditi prema MySQL-ovom certifikacijskom programu.

Svi polaznici bit će uključeni i u praktični rad na stvarnim primjerima kako bi nakon završenog tečaja odmah mogli početi raditi s tehnologijom MySQL. Edukacija počinje u listopadu, odvijat će se u moderno opremljenim učionicama NetAkademije, a vodit će je certificirani MySQL programeri s višegodišnjim praktičnim iskustvom.

Po uspješnom završetku tečaja polaznici će biti pripremljeni za polaganje certifikata 'MySQL certified developer' koji se polaže u dva ispita u akreditiranim ispitnim centrima.

Dodatne informacije: http://netakademija.tvz.hr/mysql.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još