Tehnologija TEHNOLOŠKA PODRŠKA

Lenovo pokreće tim Vodafone McLaren Mercedes F1

  • Autor: B. R.
  • 18.12.2008 13:34:52
  • 18.12.2008 10:20:00

Lenovo, globalni proizvođač osobnih računala, i tim Vodafone McLaren Mercedes F1 najavili su zajedničku suradnju s početkom nove sezone formule 1

Prijenosna i stolna računala Lenovo osigurat će ključna računalna rješenja vodstvu tima McLaren, kako na stazi tako i u sjedištu tima.

Inženjeri i stručnjaci iz tvrtke Lenovo već su započeli s određivanjem pokretne bežične računalne tehnologije, koja je neophodna za momčad Formule 1, kao i za brze i zahtjevne računalne potrebe pit garaže i pit wall battlestations. Tehnologija Lenovo je integrirana u srce tima, s obzirom na to da putuje diljem svijeta zajedno s formulom 1.

'Vodafone McLaren Mercedes i Lenovo su predani natjecateljskim prednostima izuzetnog inženjeringa. Veselimo se značajnom tehnološkom doprinosu koji će Lenovo osigurati putem računalnih rješenja svojih prijenosnih i stolnih računala', izjavio je Martin Whitmarsh, izvršni direktor Vodafone McLaren F1.


Timovi Formule 1 već su dugo vremena predvodnici u korištenju računalne tehnologije velike brzine, koristeći trackside osobna računala kako bi obavljali različite zadatke, od pokretanja automobila do složenih analiza tisuća podataka prenošenih s automobila do pita tijekom utrke. Međutim, Vodafone McLaren Mercedes ide korak dolje, opskrbljujući analitičare i inženjere u Velikoj Britaniji s trenutačnim podacima utrke s bilo kojeg mjesta u svijetu. Takva složena operacija omogućuje izvrsnu platformu za prikazivanje osobnih računalnih tehnologija koje simboliziraju inovaciju, pouzdanost i performanse.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još