SPAŠAVAJ SE TKO MOŽE

Jessica Biel je najopasnija osoba na internetu

25.08.2009 u 14:52

Bionic
Reading

Pretraživanje interneta tražeći holivudske zvijezde može biti poprilično opasno jer korisnik može naići na gomilu 'zločestih' stranica prepunih sadržaja kao što su virusi, spyware, trojanski konji i tome slično. Najveća prijetnja među holivudskom kremom ove je godine Jessica Biel

Tvrtka koja se bavi računalnom sigurnošću McAfee sastavila je i ove godine popis 'najopasnijih' zvijezda, a na vrhu je Jessica Biel. Upišete li njezino ime i prezime u Google, jedan od pet rezultata bit će stranica s, u najmanju ruku, sumnjivim sadržajima.

Jessicu slijede Beyonce, Jennifer Aniston, Tom Brady, Jessica Simpson, Gisele Bundchen, Miley Cyrus, Megan Fox, Angelina Jolie, i Ashley Tisdale. Brad Pitt, koji je prošle godine bio na prvom mjestu, pao je na deseto.

Svaka od tih zvijezda predstavlja drugačiju prijetnju, no ono čega se definitivno trebate kloniti jest pretraživanje melodija za mobitele (eng. ringtones) i čuvara zaslona (eng. screensaver), jer gore nabrojana imena u kombinaciji s ovim ključnim riječima gotovo uvijek donose loše rezultate.