tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
+13
Zadar
+14
Split
+16
Dubrovnik
+19

HR WEB MJESECA

Sve o Velikoj Britaniji

Putujete li u Veliku Britaniju? Ili se jednostavno zanimate za najveći europski otok? U tom slučaju jedno od najboljih web odredišta jest nedavno pokrenuti blog - velikabritanija.net

Datum objave:
24.8.2009 10:55

Zadnja izmjena:
24.8.2009 11:25

Blogovi su najbolji kad je autor uistinu strastveno zainteresiran za ono o čemu piše, a u slučaju bloga velikabritanija.net, čini se da je situacija upravo takva. Autor bloga domaći je IT novinar i PR stručnjak Dario Sušanj koji je pronašao vremena za pisanje o posve drukčijem skupu tema, a već iz uvodnika vidi se da mu je Velika Britanija zaista prirasla srcu.

Na stranici ćete pronaći kombinaciju edukativnih i informativnih tekstova; par riječi o Shakespearu, par o kralju Arthuru, uz nezaobilazne informacije gdje odsjesti te što i gdje pojesti kada posjetite neki grad u Velikoj Britaniji. Tekstova već sada ima mnoštvo, a - iako mu je to projekt kojim se bavi u slobodno vrijeme - autor obećaje da će često dodavati nove sadržaje.

www.velikabritanija.net

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


tportal aplikacija

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr