STUDENTI, POZOR!

Prijavite se na besplatnu radionicu o pametnoj rasvjeti

22.04.2014 u 12:51

Bionic
Reading

EESTEC LC Zagreb organizira besplatnu stručnu radionicu pod nazivom 'Pametne kuće - moderna i učinkovita rasvjeta'. Bit će održana od 13. do 15. svibnja u prostorima Fakulteta elektrotehnike i računarstva

Profesori s FER-a i sponzori iz industrije (Amtest, Schneider Electric, ENCONET i KOIOS) upoznat će studente s teorijom projektiranja i proračuna učinkovite i inteligente stambene i industrijske rasvjete.


Nakon toga sudionicima će biti pokazane osnove korištenja programa DIALux, programske podrške koja služi za podizanje učinkovitosti i ušteda električne energije korištenjem automatike i senzora te pravilnim rasporedom rasvjetnih tijela i odabirom energetski učinkovitijih žarulja.

Nakon predavanja timovi će dobiti zahtjevniji zadatak čije će rješenje prezentirati 23. svibnja. Tijekom praktičnog dijela radionice, sudionicima će pomoć pružati profesori, kao i članovi udruge EESTEC koji imaju iskustvo rada u spomenutom programu.

Ovisno o kvaliteti rješenja, timovima će se uručiti nagrade za pokazani trud. Svi sudionici (koji prezentiraju rješenje zadatka) dobit će certifikat o sudjelovanju.

Prijave su otvorene do 2. svibnja 2014. u 23:59. Prijave su individualne, a timove sastavljaju organizatori. Na radionici će sudjelovati studenti FER-a, Arhitektonskog, Građevinskog te Grafičkog fakulteta, no otvorena je i za studentice i studente s drugih fakulteta.

Više informacija potražite na stranicama projekta na Facebooku