FLAT DESIGN U MODI

Evo kako će izgledati novi Android

20.04.2014 u 07:34

Bionic
Reading

Android iz verzije u verziju izgleda sve modernije i bolje. Taman kada se navikne na određene elemente sučelja, stiže i novo. Android Police otkrivaju da se s novom verzijom te mobilne platforme (4.5) sprema i novo sučelje, uz 'brak Androida s webom'

Prema nekim autorima, sučelje je 'čistoćom' postalo sličnije Appleovom iOS-u u verziji 7, a može se reći kako i Google uskače punom parom na minimalistički vlak tzv. flat dizajna - bez suvišnog šarenila. Nadolazeći Android se navodno razvija pod kodnim imenom 'Moonshine'.


Svaka od službenih ikonica je očišćena, a premda još uvijek postoji 3D, baš kao i sjene, u odnosu na prethodne varijante sučelja sve je dodatno očišćeno - i pojednostavljeno:

Ekipa s Android Police napominje da to nisu jedine izmjene, kao i to da ne mora značiti da će sve što prikazuju uistinu i ugledati svjetlo dana. Ipak, s obzirom na to da se navodi kako je njihov izvor vrlo poznat s planovima vezanim uz razvoj ove najpopularnije platforme na svijetu, valja se nadati kako je sve ovo stvarno.

Za nešto više informacija svakako vrijedi posjetiti link