'UTVRĐIVANJE GRADIVA'

Sonus Art pokrenuo seriju videorecenzija

21.04.2014 u 07:41

Bionic
Reading

Već neko vrijeme ekipa iz Sonus Arta se trudi informirati i educirati javnost o svijetu Hi-Fi zvuka, a tekstualno gradivo su odlučili upotpuniti i serijom video uradaka na svom YouTube kanalu. U nastavku prenosimo njihov novi tekst, kao i pripadajući video vezan za Nuforce DAC koji podržava i Android mobilni OS

Iako smo u našoj seriji članaka 'Hi-Fi škola' već u nekoliko navrata pisali o slušanju digitalne glazbe, odlučili smo utvrditi gradivo i video prezentacijom prvog Nuforce DAC-a s podrškom za Android.


Na ovakav smo se potez odlučili svjesni činjenice da u Hrvatskoj ne postoji dovoljno video materijala koji bi informirali i educirali javnost koji žele znati više o svijetu dobrog zvuka, kao i činjenice da većina ljudi danas jednostavno nema vremena pratiti novosti sa stranih audio video portala.


Za našu prvu 'ozbiljnu' Youtube emisiju angažirali smo informatičku legendu (op.a. podaci poznati redakciji :) koji je prema našem mišljenju obavio sasvim solidan posao u predstavljanju još jedne inovacije iz Nuforcea, a koja će se sasvim sigurno dopasti svima koji slušaju glazbu putem mobitela.

Stoga vas pozivamo da pogledate prvi video iz naše 'Sonus Art TV' serije i nakon toga ispunite kratku anketu na dnu stranice (link) kako bi nam pomogli u kreiranju prve audio/video emisije u RH