DUCKFACE I SELFIE? NE!

S ovim savjetima postat ćete najveća faca interneta

21.04.2014 u 07:46

Bionic
Reading

Što je otkrilo istraživanje za web servis Skout koje se bavilo odgovorom na pitanje kako nekoga impresionirati online? Između ostalog, dobro je izbjegavati objavljivanje selfija općenito, a naročio onih napravljenih u kupatilu

Potraga za srodnom dušom online može biti nalik prolasku kroz digitalno minsko polje. Srećom, dosta zamki možete izbjeći dobrom pripremom, ako znate na što treba paziti.


Za žene je važno da izgledaju prirodno, bez duckfacea i sličnog kreveljenja. Fotografije snimljene na otvorenom privući će najviše pozornosti.

Što se muškaraca tiče, dobro prolaze fotografije snimljene za sunčanog dana u parku, sa psom. Tako ostavljate dojam kako ste prijateljski nastrojeni i brižni, ali ujedno i mačo.

Spominjanje ljubimaca nije loše samo po sebi, ali izrazi 'moja mačka' ili 'moj pas' mogu odbiti potencijalnog partnera.

Želite li privući prave ljude, pazite kako se izražavate, bez obzira kojeg ste spola. Muškarce privlače riječi i izrazi kao što su 'spontana', 'ambiciozna', 'zabavna' i 'avanturistički nastrojena', a žene 'sportaš', 'partner', 'iskren' i 'avanturistički nastrojen'.

Najpopularniji profili na mrežama koje spajaju usamljena srca u pravilu spominju proaktivne hobije, kao što su trčanje (76 posto), teretana (68 posto) i joga (47 posto). Poželjnijima se smatraju i oni otvoreni za nove ideje i putovanja, piše Daily Mail