NOVE FOTKE

Baš ovo bi mogao biti novi iPhone

17.04.2014 u 09:51

Bionic
Reading

Ovih dana je kinesku društvenu mrežu Weibo preplavio niz fotografija koje bi trebale predstavljati prednji pokrov nadolazećeg iPhonea. Ono što se prvo da primijetiti jest veličina ekrana, posebno u usporedbi s postojećim modelom iPhone 5s

Fotografija navodno stiže iz proizvodnih pogona za iPhone, a čini se da je riječ o pokrovu za uređaj dijagonale kakvih 4,7 inča. Svega dan ranije, internetom su počele kružiti i fotografije 'kalupa' koji služi za izradu nove generacije iPhonea, a kojim je navodno 'potvrđeno' da će uređaj biti dijagonale 4,7 inča.


Mnogi smatraju da su fotografije iz prikaza vjerodostojne, posebno jer je omjer stranica na uređaju ostao isti - što znači da softver neće tražiti posebne prilagodbe kao što je to nekad ranije znao biti slučaj. Prema pisanju Daily Maila, za izradu novih i većih ekrana za nadolazeći iPhone su se 'uposlili' Japan Display Inc., Sharp Corp, kao i LG Display. DM također navodi da je 5,5-inčna verzija uređaja iz glasina vjerojatno odgođena za kasnije.

Jedno je sigurno, što je datum otkrivanja novog bliži (očekivano u rujnu) to će biti više ovakvih procurenih materijala. Ipak, do jasnijeg materijala sve valja uzimati sa zrnom soli.