GENIUS MICRO TRAVELER

Upoznajte najmanjeg bežičnog miša na svijetu

15.04.2014 u 15:42

Bionic
Reading

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računala, predstavio je prijenosni bežični miš minijaturnih dimenzija pod imenom Micro Traveler 9000R. Dostupan u tri elegantne, ali uočljive kombinacije boja (crno-ružičastoj, plavo-crnoj i zeleno-bijeloj), ovaj miš savršen je modni dodatak za vaš ultrabook, a istovremeno je i nevjerojatno praktičan

Dug svega 68 milimetara, lako se smješta u bilo koji džep ili torbu, a zahvaljujući Geniusovom poznatom Stick'n'Go mehanizmu, može ga se pričvrstiti za praktički bilo koju površinu – primjerice, poklopac zatvorenog prijenosnika.


Micro Traveler 9000R opremljen je infracrvenim senzorom male snage, koji značajno štedi bateriju. Sa svega jednim punjenjem ugrađene litij-polimerske baterije kapaciteta 240 mAh, ovaj miš će sretno klikati čitava četiri tjedna. Na istrošenost baterije upozorava poseban, diskretno smješten LED indikator, a baterija se puni putem priloženog USB kabela.

Bez obzira na malu potrošnju energije, infracrveni senzor nudi razlučivost od 1.200 tpi i vrhunski preciznu kontrolu pri svakodnevnom uredskom radu. Miš se na računalo priključuje putem USB prijamnika izuzetno malih dimenzija koji se jednostavno smješta u odgovarajući utor na mišu kada ga ne koristite.

Micro Traveler 9000R dostupan je u bolje opremljenim dućanima informatičke opreme i dodataka za računala po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149 kuna.