ASHLEY MADISON

‘Preljub je pozitivna stvar’, tvrdi ova neobična društvena mreža

14.04.2014 u 12:11

Bionic
Reading

'Savršen preljub' pozitivna je stvar, jer može učvrstiti ili spasiti nečiji brak, tvrdi Noel Biderman, osnivač mrežne stranice 'Ashley Madison', specijalizirane za upoznavanje i spajanje partnera koja ima 24 milijuna registriranih članova

Slogan njegova portala je: 'Život je kratak, upustite se u preljub', a Biderman korisnicima poručuje - Činite što želite, samo nemojte da vas uhvate.

Internetsku stranicu pokrenuo je kako bi oženjenim muškarcima i udanim ženama omogućio da ostvare tajna poznanstva uz objašnjenje da on nudi samo tehničku pomoć kako bi se ljudi 'spojili', a afera ne bi razotkrila.
Biderman ističe da on nikoga ne potiče na nevjeru.

Na njegovu portalu, koji se može pohvaliti s impozantnih 24 milijuna registriranih članova, muškarci se registriraju uz plaćanje, a ženama je prijava besplatna.

Biderman je i sam oženjen i iskren kada je posrijedi njegova obiteljska situacija.

'Ako u idućih desetak godina moj seksualni život u braku zamre, ne kanim živjeti u celibatu', rekao je za list Telegraph.

'Imam divnu djecu, prekrasnu obitelj, imućan sam, imam više nekretnina - no ne bih sve to profućkao samo zbog seksa. Ne, ne bih se rastao, ali bih se vjerojatno odlučio za preljub. To može učvrstiti brak. Bitno je samo da ne budete uhvaćeni'.