DOSTUPNI OD LIPNJA

Novi Canonovi pisači razlikovat će vas od kolega na poslu

14.04.2014 u 15:27

Bionic
Reading

Printeri imageRuner Advance C250i, C350i i C351iF daju ispis u boji brzinom do 35 stranica po minuti te nude kapacitet papira do 2.300 listova

Prilagodljivo korisničko sučelje serije imageRunner Advance spojeno je s dodirnim zaslonom dijagonale sedam inča (17,7 centimetara).


Zahvaljujući aplikacijskim platformama imageRunner Advance MEAP i MEAP Web te Canonovoj programskoj opremi, novi uređaji nude brzo i efikasno upravljanje ispisom kao i skeniranjem dokumenata.

Podržavaju rad u pokretu, uključujući ispis s mobilnih uređaja ili skeniranje na servise u oblaku.

'Od predstavljanja ove serije 2009. godine prodali smo više od 400 tisuća uređaja širom regije EMEA.

Dodatkom novih kompaktnih modela Canon može ponuditi najbolje rješenje za ispis i skeniranje dokumenata za bilo koje uredsko okruženje - od malih radnih grupa do užurbanih velikih odjela - s potpunim nizom crno-bijelih uređaja i uređaja u boji, formata A4 ili A3', kaže Francis Thornhill, voditelj marketinga proizvoda za Europu i Veliku Britaniju u tvrtki Canon Europe.

Novi uređaji nude sigurnosne značajke i mogućnosti kontrole troškova koje se mogu skalirati da bi zadovoljile potrebe bilo koje organizacije - od uobičajenih značajki kao što su pametno prepoznavanje korisnika ili kontrola dostupnosti pojedinih funkcija do sofisticiranih mogućnosti kao što je sprječavanje gubitka podataka.

Canonov jedinstveni Universal Login Manager nudi manjim organizacijama izvješćivanje i kontrolu pristupa na razini velikih tvrtki - bez potrebe za instalacijom servera. ULM nudi praćenje korištenja i troškova po korisniku, kao i mogućnost primjene ograničenja na razini korisnika za poboljšanu sigurnost i upravljanje troškovima.


Zahtjevnija okruženja mogu pristupiti centraliziranom i sveobuhvatnom sustavu za upravljanje ispisom i njegov nadzor u vidu Canonove platforme uniFLOW, koja nudi napredne značajke kao što su DLP i usmjeravanje zasnovano na definiranim pravilima.

Zahvaljujući mogućnostima nadogradnje MFD-ova i udaljenog dijagnosticiranja problema, organizacije mogu skratiti vrijeme tijekom kojega su uređaji izvan pogona na najmanju moguću mjeru te poboljšati produktivnost.

Mogućnost daljinskog naručivanja novih tonera rješava korisnike brige o ovom poslu. Ugrađena podrška za industrijske standarde, poput originalnog Adobeova PostScripta, osigurava bezbolnu integraciju u postojeća informatička okruženja.

Troše manje od jednog vata energije u pasivnom režimu rada i imaju certifikat Energy Star. 

Novi Canonovi printeri bit će dostupni u lipnju 2014.