PROVJERITE

15 novih Android aplikacija koje vrijedi isprobati

15.04.2014 u 13:31

Bionic
Reading

Pronašli smo petnaest aplikacija koje bi vam mogle biti zanimljive, korisne i zabavne. Sve su besplatne. Isprobajte ih i javite što mislite

Besplatna aplikacija pomoću koje ćete dobiti savršenu ilustraciju za profil na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili bilo kojoj društvenoj mreži - rukom crtanu karikaturu prema vašoj fotografiji po niskom cijenama.


Multitasking
Besplatna aplikacija pomoću koje možete otvoriti više alata istovremeno. Sastoji se od menija s postavkama, trake sa strane i lebdećih alata. Želite li im pristupiti, povucite prstom po ekranu udesno. Prozori mogu biti modificirani na više različitih načina.

FlipBeats
Besplatni player za Android koji obećava profesionalnu razinu iskustva slušanja glazbe, prilagođenu vašim potrebama i željama.

ourUSB
Besplatna aplikacija koja se oslanja na koncept Social Cloud, koji spaja najkorisnije alate za suradnju u društvenim mrežama s računalstvom u oblaku. Nudi alate za studente i poduzeća, pomoću kojih možete komunicirati, upravljati osobnim podacima, dijeliti ih i raditi kao tim na istoj platformi. Kako je riječ o društvenoj mreži, možete kreirati kontakte i dijeliti informacije u grupama bez posrednika.

Pictorl: Pure Photo Sharing
Besplatna aplikacija koja omogućuje dijeljenje i pretraživanje fotografija listanjem, kao u knjizi te ih obrađivati, komentirati, pratiti osobu koja ih je objavila... Možete napraviti korisnički račun, ali i ne morate. Oglasa nema.

Movie Transcript Database
Besplatna aplikacija s bazom u kojoj je više od deset tisuća filmskih scenarija, od najnovijih blockbustera do onih iz zlatnog doba Hollywooda. Niste našli ono što trebate? Možete zatražiti uvrštavanje.

Flight in the night sky
Želite uživati u tišini i miru? Ovaj besplatni animirani wallpaper pomoći će vam u tome, tako što će vam ponuditi praćenje aviona koji mirno lebdi po noćnom nebu i mjesečini.

Autosleeper Auto power ON-OFF
Besplatna aplikacija koja automatski isključuje i uključuje Android na tabletu spojenom na vozilo kad god ugasite i upalite auto.


Smash Hit
Besplatna i pomalo nadrealna igra koja traži dosta koncentracije i spretnosti kako bi ne samo stigli što dalje već i polomili što više lijepih staklenih objekata usput.

ReactChat
Besplatna aplikacija za koju njeni autori tvrde kako je jedina namijena brbljanju koja će ujedno i kamerom uhvatiti reakcije vaših sugovornika.

Azkend Free
U ovoj besplatnoj igri trebate ukloniti kletvu s predmeta kojeg je vaš arheološki tim otkrio na Dalekom istoku.

Vehicle Logger | Log Book
Imate li posla s nadzorom više vozila odjednom, ova će vam besplatna aplikacija pomoći da ih sve držite na oku i pratite podatke poput prijeđene kilometraže, potrošnje goriva, troškove održavanja, osiguranja, registracije...

PushOut!
Igra koju, tvrde njeni autori, stalno nadograđuju i poboljšavaju nalik je poznatoj igri Billiards. Pomoću zlatne lopte trebate izgurati sve srebrne, koristeći zakone fizike, s ograničenim brojem udaraca. Besplatna je.

Sparkle Free
Još jedna besplatna igra, u kojoj trebate poslagati kuglice i tako ih ukloniti.

Kites
Jeste li ikad poželjeli preporučiti prijateljima super mjesto za odmor ili odličan restoran? S ovom besplatnom aplikacijom možete im ostaviti poruku na određenoj lokaciji, koju će vidjeti kad otvore Kites.

Izvor:Android Tapp