G502 PROTEUS CORE

Novi Logitechov miš razveselit će gejmere

10.04.2014 u 15:10

Bionic
Reading

Tvrtka Logitech danas je predstavila najnoviji igraći miš iz vlastitog asortimana G proizvoda - Logitech G502 Proteus Core. Ovog nevjerojatno prilagodljivog miš odlikuje senzor od 12 000 DPI–ija s izvrsnom adaptivnošću na različite površine te mogućnost balansiranja težine čime ćete dodatno utjecati na ostvarivanje vrhunskih pobjeda u igri

'Iznimno sam sretan što sam imao priliku isprobati Proteus Core miša i osjećaj korištenja je divan! Nakon testiranja mogu još jednom potvrditi da je nevjerojatno prilagodljiv i idealan za moju ruku', izjavio je Hai Lam, vođa tima Cloud 9. 'Prilagođavanje DPI-ija je super lagano i vrlo fleksibilno. Ovo je zasigurno moj najdraži miš do sada.'

'S najboljom senzorskom tehnologijom na svijetu, prikladnom podlogom, zatim mogućnosti prilagođavanja težine i balansa, te mehaničkim prekidačima, učinili smo ovaj miš superiornim', rekao je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer za gaming poslovanje iz Logitecha. 'Logitechov G tim vjeruje da kad izblijedi sve ostalo znanost pobjeđuje!'

Glavna karakteristika Proteus Core miša je ekskluzivna Logitechova G Delta Zero tehnologija s najpreciznijim senzorom na svijetu. Kombinirajući veliki DPI raspon od 200 pa sve do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja te nultim pixel zaokruživanjem, Proteus Core je dizajniran za pružanje visokih performansi u praćenje i brzini, a može pratiti kretanje od 760 centimetara u sekundi.

Proteus Core omogućuje kalibriranje senzora na igraćim podlogama s jedinstvenim reflektirajućim osobinama, te s mogućnostima konfiguriranja prema optimalnim performansama igrača. To znači da možete postići veću brzinu praćenja i minimalno izlijetanje neovisno o podlozi, a pritom nije važno je li podloga tvrda ili mekana, svijetla ili tamna jer zahvaljujući Proteus Coreu ćete uvijek imati najbolju reakciju praćenja.

Da bi se povećao fizički osjećaj i performanse, Proteus Core ima mogućnost prilagodbe svoje težine i centra za balans pridodanim utezima mase 3,6 grama (ukupno 5 utega po 3,6 grama). Za potpunu kontrolu nad svojom igrom možete koristiti Logitech Gaming Software za prenamjenu bilo koje naredbe ili makro naredbe na jednom od 11 programibilnih tipki, zahvaljujući 32 - bitnom ARM procesoru.

Dok većina igraćih miševi imaju monolitni ključ tj. ploču koja se može savijati ili uvijati, Proteus Core ima zasebne lijeve i desne tipke koje pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim, izdržljivijim i boljim klikovima. Kako bi se dodatno poboljšao dojam, brzina i preciznost, koristite mehaničke mikroprekidače ispod svake tipke. Uz to miš ima ekskluzivni dual - mode hyper - fast kotačić koji je dodatno poboljšan kako bi se povećala click- to-click preciznost i super brzo skrolanje na netu.

Logitech G502 Proteus Core prilagodljivi igraći miš se očekuje u Europi u travnju 2014. godine po preporučenoj maloprodjanoj cijeni od 599,00 kuna.