NOVA APLIKACIJA

Čitajte Bug i Mrežu na Windowsima 8.1

09.04.2014 u 06:32

Bionic
Reading

Aplikacija Bug & Mreža radi na svim uređajima na kojima su instalirani Windowsi 8.1. Sva izdanja su besplatno dostupna Bugovim pretplatnicima na tiskano izdanje

Tijekom Microsoftove poslovno-tehnološke konferencije Windays 14Bug je predstavio besplatnu aplikaciju za korisnike uređaja pogonjenih operativnim sustavom Windows 8.1


Preuzeti ju možete u Windows Storeu. Osim za download Buga i Mreže, poslužit će i za preuzimanje posebnih izdanja, kao što je WD Mreža, posvećena Windaysima.

Za povezivanje je dovoljno biti registriran na Bugovom webu kao pretplatni). Želite li kupiti pojedinačni broj ili se pretplatiti izravno preko Windows Storea, možete i to.

Časopisi se preuzimaju u pozadini, pa nije potrebno biti tijekom downloada u aplikaciji. Omogućeno je vodoravno ili okomito čitanje, listanje stranica i povećavanje dijelova sadržaja, kao i pretraživanje kompletne arhive časopisa (po tekstovima).

Aplikacija je rađena C# i XAML-u, dizajn potpisuje Hrvoje Brekalo, a onaj najteži dio posla, programerski, odradili su Igor Ralić i Domagoj Pavlešić iz dizzy.hr.