BAŠ KAO IZ GLASINA

Samsung predstavio tri nova Galaxy Tab4 tableta

01.04.2014 u 19:41

Novi Galaxy Tab4 uređaji iz Samsunga

Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Bionic
Reading

Baš kako su glasine sugerirale da će Samsung otkriti novitete iz Tab4 linije uređaja, kompanija se i službeno oglasila danas. Riječ je o uređajima koji su tanji i lakši od prethodnika, a dizajn je sličniji Tab Pro liniji nego li Tab 3 uređajima

Samsungova nova generacija GALAXY Tab4 uređaja korisnicima pruža nevjerojatno multimedijsko iskustvo u visoko kvalitetnom i lako prenosivom kućištu, što ga čini savršenim rješenjem za gledanje i dijeljenje sadržaja s prijateljima i obitelji.


Novi GALAXY Tab4 uređaji dostupni su u tri izvedbe, od 10.1, 8.0 i 7.0-inča s WXGA zaslonom omjera slike 16:10 koji korisnicima daje omogućava jedinstveno iskustvo prilikom gledanja video sadržaja, igranja igara ili čitanja digitalnih sadržaja poput e-knjiga. Pomoću Multi Window opcije, korisnici se mogu jednostavno prebacivati između aplikacija i prozora web stranica koristeći sadržaje s lakoćom.

Nova linija GALAXY Tab4 uređaja dolazi opremljena s nizom zabavnih i lako djeljivih usluga, koje omogućavaju korisnicima da koriste sadržaje i ostanu povezani s prijateljima i obitelji gdje god se nalazili. Tako su korisnicima na raspolaganju usluge poput Group Playa za brzu i jednostavnu razmjenu glazbe, dokumenata i igara u realnom vremenu; Samsung Link, za dijeljenje i reprodukciju sadržaja na pametnim uređajima, te WatchON za gledanje televizijskih emisija i filmova na bilo koje uređaju, kod kuće ili u pokretu.

Samsung GALAXY Tab4 uređaji bit će dostupni u crnoj i bijeloj inačici, a globalna prodaja kreće u drugom kvartalu 2014.