Tehnologija BEZOBRAZNI LOPOV

Ukrao prijenosnik pa se hvalio na Facebooku

Britanka Victoria Richardson neugodno se iznenadila kad je otkrila da joj je provalnik ukrao prijenosnik i druge vrijednosti, a poniženje je postalo još i veće kada se lopov spojio na njezin Facebook korisnički račun i pohvalio se učinjenjim nedjelom

Provalnik je iz Victorijine kuće ukrao Toshibin prijenosnik, igraću konzolu Nintendo DS, novac, kreditne kartice, torbicu i iPhone. Kada se četrdesetdvogodišnja Victorija, koja živi u gradu Hove u East Sussexu, nakon nekoliko dana ulogirala na Facebook, imala je što vidjeti. Provalnik je (vjerojatno koristeći ukradeni prijenosnik) na njenom korisničkom računu na Facebooku objavio nekoliko ponižavajućih poruka.

Prvo je napisao 'na svom novom prijenosniku', da bi kasnije otišao još i dalje i požalio se na kvalitetu žrtvina TV uređaja. 'Imam prijenosnik, telefon je u redu, ali malo je ogreban, TV je bio smeće pa sam ga ostavio, DS je došao kao bonus, a sad pravo u videoteku po porniće. Hvala, Toshiba mi je omiljena marka', napisao je.

Gospođa Richardson izjavila je da je bila zgrožena ovim porukama. 'Vrlo sam se uplašila. Nikada se nisam ovako osjećala. Imala sam osjećaj kao da mi (provalnik) nabija nos u svoje nedjelo', rekla je. Policija traga za provalnikom, a nadamo se da će im bezobrazne poruke koje je ostavio na Facebooku pomoći u potrazi.

www.telegraph.co.uk/technology/facebook/6040914/Burglar-taunted-victim-on-Facebook.html

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još