DIJELI SEDAM IT

Evo stipendija za studente informatike

20.03.2014 u 16:09

Bionic
Reading

Do 31. ožujka studenti informatike mogu se prijaviti za jednu od sedam stipendija koje dijeli tvrtka Sedam IT. Morate govoriti engleski i imati prosjek veći od 3,00

STIPEndije dodjeljuju od 2008. godine, a utemeljena su kao uspomena na suvlasnika tvrtke Sedam IT Stjepana Daidžića, tragično preminulog 2007. godine.


Na natječaj se mogu prijaviti studenti, državljani Republike Hrvatske koji su redovno upisali 1. ili 2. godinu diplomskog studija FER-a u Zagrebu (svi studijski programi ali računalnih profila) ili FOI-a u Varaždinu, s prosjekom ocjena iznad 3,00.

Engleski jezik obvezan je u govoru i pismu, a interes za rad u ICT okruženju prednost.

Mjesečna stipendija iznosit će minimalno 1600 kn neto u razdoblju od 1. travnja ove do 31. ožujka iduće godine, odnosno do završetka studija.

Sedam IT omogućuje i produženje perioda stipendiranja, učenje u praktičnoj okolini (interni seminari po dogovoru) i mogućnost zapošljavanja po završetku studija.

Natječaj za stipendiju otvoren je do 31. ožujka ove godine. Prijavite se ovdje.

'STIPEndija je mali doprinos kojim se svakodnevno podsjećamo na suvlasnika koji nas je motivirao da ostvarujemo viziju i realiziramo ciljeve kojima se ponosimo.

Doprinositi razvoju hrvatskog društva ulaganjem u buduće ICT stručnjake naša je obveza i dužnost i s veseljem svake godine dajemo studentima potencijal kojima mogu maksimalizirati svoj osobni uspjeh i razvoj', naglasila je Irena Kevo, članica uprave Sedam IT.