BESPLATNA RADIONICA

Kako s ICT projektom do love iz fondova EU?

19.03.2014 u 13:45

Bionic
Reading

HUP i Algebra organiziraju besplatnu radionicu za poduzetnike u sklopu koje će vas podučiti kako doći do dijela 24 milijuna kuna iz fondova EU s projektima vezanim uz ICT

Povodom otvaranja natječaja Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa u okviru kojega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj dodjeljuju sredstva ukupne vrijednosti veće od 24 milijuna kuna, Udruga informacijskih i komunikacijskih djelatnosti Hrvatske udruge poslodavaca i Učilište Algebra organiziraju besplatne, otvorene radionice namijenjene svim zainteresiranim poduzetnicima.


U okviru ovog natječaja sve organizacije koje smatraju da bi ulaganjem u ICT mogle poboljšati svoje poslovne procese i konkurentnost mogu ostvariti besplatna sredstva iz EU fondova do vrijednosti od čak 85 posto ukupnog troška investicije.

Na besplatnim radionicama moći ćete s hrvatskim konzultantima za područje fondova EU moći razgovarati o ovom natječaju i konkretnim projektima i rješenjima za koja je moguće ostvariti financiranje.

Besplatne radionice bit će održane u Zagrebu, 25. ožujka 2014. od 12 do 17 sati (HUP-ov prostor u centru Green Gold) te u Splitu, 2. travnja 2014. od 12 do 17 sati (Učilište Algebra, Put Brodarice 6, Joker Centar - upravna zgrada).

Ivan Ante Nikolić

Radionicu će voditi Ivan Ante Nikolić (Blink, voditelj radne skupine za EU fondove u HUP-ovoj Udruzi informatičke i komunikacijske djelatnosti) i Mario Protulipac (Algebrin predavač na programima vezanim uz pripremu i provedbu projekata financiranih iz fondova EU).

Sudjelovat će i Vlatko Martinović, voditelj Službe za provedbu programa i projekata EU u Ministarstvu poduzetništva i obrta te Veronika Tolj iz odjela za informiranje javnosti o projektima EU.

'Predstavit ćemo natječaj, informirati kako se na njega prijaviti i proći kroz konkretna ICT rješenja za koja je moguće ostvariti bespovratna sredstva.

Ovaj će natječaj u hrvatskoj ICT zajednici zasigurno potaknuti velik interes, stoga smo odlučili poduzetnicima dodatno pomoći objašnjavajući im što ih čeka prilikom prijave ili provedbe projekta dok će dio radionica biti posvećen i individualnim konzultacijama", naglasio je Ivan Ante Nikolić.

Poseban će naglasak biti na dosadašnjim uspješnim primjerima projekata iz ICT sektora koji su ostvarili financiranje iz fondova EU jer se iz ovih primjera može naučiti mnogo toga.

Budući da je kapacitet dvorana ograničen, morate se prijaviti želite li sudjelovati. Na istoj se adresi nalazi i potpuni raspored radionice i predavanja koja ju čine.

Alternativno, prijavu možete poslati na adresu stefica.francina@hup.hr