DIJELI FOUNDER INSTITUTE

Besplatno do dvije stipendije za startupove

18.03.2014 u 13:11

Bionic
Reading

Founder Institute u Splitu nudi mogućnost besplatnog sudjelovanja u programu svim startup poduzetnicima koji se prijave za sudjelovanje u semestru do prvoga roka i riješe test najkasnije do nedjelje, 23. ožujka 2014. godine u 23:59 sati

Podijelit će dvije stipendije - Female Founder Fellowship (za najbolju kandidatkinju) i najboljem kandidatu općenito.


Program stipendija za osnivačice pokrenut je s namjerom izjednačavanja omjera ženskih i muških osnivača te poticanja ženskog poduzetništva. Dosad je preko 30 posto poduzetnica pokrenulo svoje tvrtke kroz Founder Institute.

Kriterij za dodjelu stipendija bit će ocjena razine poduzetničkih sposobnosti prema testu koji ćete morati proći kako bi ostvarili pravo na upis u semestar.

Founder Institute je program obuke za poduzetnike s poslovnom idejom, one koji već posluju, ali ne znaju kako doprijeti do globalnog tržišta. Tijekom četveromjesečnog programa svi koji žele postati poduzetnici mogu praktično učiti kako pokrenuti tvrtku, kroz predavanja i praktične zadatke za razvoj tvrtke te povratne informacije od mreže mentora iz Hrvatske i Silicijske doline.

Founder Institute Split održat će informativni sastanak 21. ožujka u 18:30 sati na kojem se možete upoznati se sa svim detaljima edukacije. Konačni rok za prijave za semestar je 13. travnja

Doznajte više i registrirajte se ovdje