UPOZNAJTE ZETCHECK

Genijalna domaća aplikacija zna gdje su svi tramvaji

18.03.2014 u 09:33

Bionic
Reading

Evo superkorisne aplikacije za sve koji koriste usluge zagrebačkog javnog prijevoza - ZETcheck će vam reći kad točno dolazi autobus ili tramvaj

Besplatna aplikacija za Android (podržava izdanja 2.2 i novija) obavijestit će vas u realnom vremenu za koliko će prijevozno sredstvo doći na stanicu koja vam je najbliža, a možete i pratiti njegovo kretanje prema popisu linija. Da bi ju mogli koristiti trebate biti spojeni na internet.


Postaje i linije su pretražive, tako da ne morate gubiti puno vremena pronalazeći onu koja vam treba. Moguće je i označiti stanice kao favorite, pa ćete im moći pristupiti odmah na početnoj stranici.

ZETcheck (klikni za uvećanje)


Aplikacija je pregledna, lijepo izgleda i jednostavna je za korištenje. Ne čudi nas što je za manje od tjedan dana prikupila više od dvije tisuće lajkova na svojoj stranici na Facebooku, a i preuzeta je više od tisuću puta iz dućana Play, gdje je s preko sto recenzija dobila ocjenu 4,9 (u trenutku pripreme ovog teksta).

Preuzmite ju ovdje. Ima oko 1,1 MB. Zasad je dostupna samo za Android. Na Facebooku su autori najavili kako bi uskoro mogli izbaciti i izdanje za iOS, dok će verziju za Windows Phone napraviti pokaže li se dovoljno interesa.

Nadamo se da će ju ZET preuzeti kao službenu i pomoći u daljnjem razvoju. Kad ju već nisu sami razvili, je l' te.