SLUŽBENO DEMANTIRANO

Ništa od 'premium' verzije Samsunga Galaxy S5

15.03.2014 u 16:02

Bionic
Reading

Još tijekom 2013. su se pojavile informacije kako će Galaxy S serija Samsungovih uređaja prestati biti ona vezana za perjanice te da će je zamijeniti linija F, koja bi trebala imati 'premium' karakteristike poput metalnog kućišta. Kompanijin čelnik J.K. Shin je i službeno opovrgnuo informacije da takav uređaj i stiže...

Osim Galaxy F serije, postojala je i mogućnost da će na zasebnom otkrivanju nakon nedavno prikazanog modela Galaxy S5 kompanija na tržište ubaciti i apsolutni 'premium' uređaj sličnog ili istog naziva uz kakav dodatak u imenu - i opet neizostavno metalno kućište. Shin je korejskim medijima jasno rekao kako nitko ne treba očekivati takvu vrstu uređaja te da je model S5 apsolutni vrh koji kompanija trenutno nudi.


S druge strane, iznenađenja nema. Sljedeći novi uređaj ove kompanije sasvim sigurno će biti nova generacija phablet uređaja iz linije Galaxy Note - na jesen. Hoće li jednog dana Samsung ipak prezentirati uradak o kojem sanjaju mnogi ljubitelji kompanijinih uređaja tek treba vidjeti.