LEICA IZNENAĐUJE

Spoj Playboya i Hello Kitty zvuči doista neobično

06.03.2014 u 16:15

Bionic
Reading

Ograničene serije fotoaparata proizvođača Leica nisu nikakva novost, ali je najsvježija serija ona za kojom će se možda okrenuti najviše ljudi - što u čudu, što u smijehu. Kompanija je, naime, ostvarila partnerstvo s Playboyem i ikonom za klince Hello Kitty kako bi napravila ograničenu varijantu Leice C

Posebnost? Otisak Hello Kitty koja na sebi ima plejbojske zečje uši. Leica nije ona koja je tražila ovo neuobičajeno 'trojstvo', već francuska trgovina odjećom Colette za kolekciju Hello Kitty x Playboy.


U suštini je riječ tek o posebnom izdanju fotoaparata Panassonic LF1, a koje će zainteresirane koštati 920 eura (nešto preko 7.000 kuna). U prodaji će biti svega deset komada, što će sasvim sigurno osigurati ekskluzivnost.

Budući da svijet zabave za odrasle i onog za klince nije pretjerano 'spojiv', valja reći kako je kolekcija kreirana kako bi se proslavili redom 40. i 60. rođendani Hello Kitty i Playboya. Idejni začetnici svjesni su toga da ove ikone nemaju ništa jedna s drugom, no smatraju da se suprotnosti privlače.