GENIUS SP-900BT

Glazba u pokretu ugodnija je uz ovaj prijenosni zvučnik

19.02.2014 u 14:20

Bionic
Reading

Krajem prošle godine, tvrtka Genius predstavila je svoj novi prijenosni zvučnik SP-900BT, namijenjen smartphoneu, tabletu te drugim prijenosnim uređajima. Iskoristili smo priliku te isprobali ovog mališana

Izuzetno malen, lagan i dopadljiva dizajna, SP-900BT stane u svaku torbicu pa čak i u poneki džep. Ugrađeni zvučnik nudi dva vata izlazne snage punokrvnog zvuka, što omogućuje reprodukciju glazbe ili filmova s mobilnih uređaja poput iPhonea, iPada, tabletnih računala i smartphonea zasnovanih na Android OS-u i drugim operacijskim sustavima. Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu, SP-900BT moguće je koristiti i za konferencijske pozive.

Na vrhu zvučnika nalaze se četiri tipke koje omogućuju brzu kontrolu nad glasnoćom zvuka, uparivanje s drugim Bluetooth uređajima, kao i odgovaranje na dolazni telefonski poziv. SP-900BT napaja se iz ugrađene litij-ionske baterije, a kada dođe vrijeme za punjenje – jednostavno ga uz pomoć priloženog USB kabela spojite na računalo i bit će vrlo brzo ponovno spreman za rad.

SP-900BT podržava standard Bluetooth 3.0 te rad na do 10 metara udaljenosti od uređaja na koji je spojen. Dolazi opremljen 3,5-milimetarskim audio-konektorom.

Genius SP-900BT moguće je dobaviti po cijeni od 299 kuna.