NOVI PHABLET

Procurile neslužbene fotografije LG-jevog smartphonea G Pro 2

30.01.2014 u 09:25

Bionic
Reading

Dok je LG nedavno za vrijeme objave poslovnih rezultata potvrdio kako će se nasljednik popularnog smartphonea velike dijagonale ekrana zvati LG G Pro 2, malo tko je očekivao da će dizajn uređaja ostati vjeran modelu LG G2

Južnokorejski proizvođač nije morao trošiti riječi na tehničke karakteristike prije službenog otkrivanja, jer su one već neko vrijeme prilično ujednačene - u glasinama. Novi set glasina donosi i prve neslužbene fotografije uređaja, a uz dugmad koja se nalazi ispod kamerice na stražnjem dijelu uređaja jasno je da je opći dizajn uređaja relativno nepromijenjen u odnosu na model G2.


Naravno, u igru nije uzeta činjenica da bi G Pro 2 trebao biti dijagonale ogromnih 6" uz FullHD ekran. U unutrašnjosti bi se trebao nalaziti Qualcomm Snapdragon 800 čip, 3 GB radne memorije i podrška za brže LTE-A mreže. Za sada nije poznato hoće li i ovaj phablet nositi niz softverskih dodataka kompanije poput 'knock on' i QSlide multitasking. Više o svemu bi se, barem službeno, saznati 24. veljače na MWC-u u Barceloni.