LOGITECH G500 I G330

Logitechovi proizvodi za igrače

06.08.2009 u 14:30

Bionic
Reading

Poznati proizvođač računalnih dodataka predstavio je miša i slušalice s mikrofonom namijenjene strastvenim igračima

Logitech je osvježio svog vrlo uspješnog i kvalitetnog miša namijenjenog igračima, model G5, novim mišem G500. Novost je povećana osjetljivost na pomicanje po podlozi i mogućnost jednostavnog mijenjanja te osjetljivosti u rasponu od 200 točaka po inču do 5700 točaka po inču. Već poznatu mogućnost promjene balansa i mase miša pomoću malih utega G500 je zadržao sa starijeg modela.

Kao izvrsna dopuna mišu lansiran je i headset (kombinacija slušalica s mikrofonom) G330, također namijenjen igračima koji imaju potrebu za online komunikacijom sa suigračima. Da bi korisnicima olakšao višesatno nošenje, G330 se prilagođava veličini glave na kojoj se nalazi, a ima i silikonske umetke sa stražnje strane gdje se oslanja na glavu. Zvučnici su prekriveni posebno mekanom spužvom koja također olakšava višesatno korištenje. Headset se može spojiti na računalo putem klasičnih 3,5 mm utora, ali u putem USB-a jer će se uz njih isporučivati odgovarajući adapter.

Miš i headset će se pojaviti u prodaji tijekom rujna, a Logitech preporučuje cijenu od 587 kn za miša i 440 kn za headset.