SMARTWATCH IZ SNOVA

Oduševit će vas koncept Appleova pametnog sata

22.01.2014 u 15:56

Bionic
Reading

Dok Apple potajno u svojim tajnim prostorima sasvim sigurno razvija barem prototipe pametnog ručnog sata, dizajneri se trude učiniti svoje vizije što stvarnijima. Jedan od njih je i Todd Hamilton s briljantnim konceptom iWatch

Hamiltonov uradak dizajnom svakako podsjeća na Nikeov gadget FuelBand, ali se barem u radu izdvaja u potpunosti, kako od toga gadgeta tako i od ostalih koje je konkurencija plasirala na tržište

A konkurencija ne polučuje pretjerane rezultate svojim uređajima koji ne spadaju pretjerano u kategoriju 'smart'. Štoviše, Samsung je već nedavno najavio kako planira izbaciti i novu verziju ručnog sata Galaxy Gear jer su kritike starog bile ubitačne.


Ovo nije prvi koncept iWatcha koji se pojavio na internetu, no svakako je u obzir uzeo neke sitnice koje su ranije zamišljene činili problematičnima.

Hamilton je stoga iskoristio već poznate elemente sučelja s mobilne platforme iOS te poželio učiniti uređaj što 'prirodnijim za korištenje', upravo onako kako bi to mogao izvesti Apple: