Tehnologija BEŽIČNO POVEZIVANJE PERIFERIJE

Logitech predstavio Unifying prijemnik

  • Autor: tportal.hr
  • 4.8.2009 11:45:34
  • 4.8.2009 11:12:21

Logitech je danas predstavio Logitech Unifying prijamnik koji korisnicima prijenosnika putem inovativnog načina povezivanja omogućava bežičnu kontrolu nad tipkovnicom i mišem. Unifying prijamnik može se upariti do najviše šest kompatibilnih miševa i tipkovnica iz Logitecha, čime se oslobađaju dragocjeni USB ulazi

Logitech Unifying prijamnik premijerno dolazi s četiri nova proizvoda: tipkovnicama Logitech Wireless Keyboard K350 i Logitech Wireless Keyboard K340 te miševima Logitech Marathon Mouse M705 i Logitech WIreless Mouse M505.

Konfiguriranje Unifying prijamnika je brzo i lako. Sve što je potrebno učiniti jest utaknuti prijamnik, a sustav automatski prepoznaje miša i tipkovnicu. Ako korisnik poželi dodati još uređaja, Unifying softver (dostupan za download na adresi: www.logitech.com/unifying) vodi kroz jednostavan instalacijski proces.
Obje tipkovnice koje su kompatibilne s opcijom Unifying, imaju ugrađenu naprednu tehnologiju bežičnog povezivanja od 2,4 GHz koja ima stabilnost žičane veze, ali uz svu slobodu bežičnog korištenja. Brz prijenos podataka bez odgode i 128-bitna AES enkripcija unosi mir prilikom korištenja jer znate da su vaši podaci sigurni prilikom prijenosa od prijamnika do računala.

Očekuje se da će Unifying proizvodi biti dostupni u SAD-u i Europi u rujnu. Preporučena maloprodajna cijena za model Logitech Wireless Keyboard K350 bit će 433 kune, odnosno 285 kuna za Logitech Wireless Keyboard K340. Miš Logitech Marathon Mouse M705 očekuje se u kolovozu u Europi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 433 kune. Model Logitech Wireless Mouse M505 očekuje se u kolovozu u SAD-u i u Europi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 285 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još